Hjelper barna ut av krigens traumer

Hjelper barna ut av krigens traumer

Ein barneklubb i ei baptistkyrkje i Beirut hjelper barna til å skaffe seg eit liv etter at dei har flykta frå bomberegn og krigens gru i Irak og Syria.

Barneklubben vert driven av Resurrection Church Beirut, som er samarbeidspartnaren til Stefanusalliansen. Stefanusalliansen støttar arbeid blant syriske og irakiske flyktningar. Vi hjalp til med vitnerutstyr, vi støttar matutdeling og gjev også ressursar til ei mengde grupper der menneske kan dele liv og tru. No er det barneklubben - som kyrkja kallar Social club – som vi gjerne vil hjelpe til med å utvikla og utvida. Stefanusalliansen inviterer norske kyrkjelydar til å gjere dette til eit menighetsprosjekt. Les mer om det her.

LES OGSÅ: Hjelper barna som har sett IS drepe

Her er nokre bilete frå barneklubben, så frå ein helsesjekk for flyktningar deretter frå gudstenester i hiovudkyrkja der pastor Hikmat Kahsouh talar på det siste biletet. Foto: Johannes Morken og Resurrection Church, Beirut.

Hjelper barna ut av krigens traumerHjelper barna ut av krigens traumerHjelper barna ut av krigens traumerHjelper barna ut av krigens traumerHjelper barna ut av krigens traumerHjelper barna ut av krigens traumerHjelper barna ut av krigens traumer