Sunniva Gylver ledet Baluba-innsamlingen til Stefanusalliansens arbeid i Irak.

Sunniva Gylver ledet Baluba-innsamlingen til Stefanusalliansens arbeid i Irak.  


På hver festival gjennomfører Korsvei en innsamling der barn, unge og voksne gjennom en rekke aktiviteter samler inn penger til et prosjekt for rettferdighet. I år ble Stefanusalliansens arbeid for gjenoppbygging i Irak tildelt innsamlingen som Korsvei kaller Baluba.

– Vi er svært takknemlige for at Stefanusalliansen ble valgt ut til å motta Baluba-midlene i år. Takk til alle som gjorde en strålende innsats med å samle inn penger på mange kreative og inspirerende måter, uten å la seg hindre av at regnet øste ned, sier assisterende generalsekretær Hilde Skaar Vollebæk.
Tema for Korsvei i år var «Håpet har et ansikt».

- I Irak er det mange som hver dag jobber hardt for å være et synlig håpstegn for andre. Pengene fra innsamlingen går til tre prosjekter i Irak. 
Sammen bidrar disse prosjektene til at kristne og andre minoriteter kan bli værende i Irak, og få hjelp til å gjenreise liv og landsbyer etter krig, terror og overgrep, sier Skaar Vollebæk.

Bendik Vollebæk i rollen som profeten Jona og Hilde Skaar Vollebæk introduserer Irak for Korsvei-festivalen i Seljord.

Mange fikk ansiktet malt og betalte til innsamlingen for Irak.

De sprekeste voksne og barn løp for Baluba og fikk betalt til Irak av sine sponsorer etter hvor mange runder de tilbakela i øsende regn.

Støtt håpet i Irak

Gi en gave til Stefanusalliansens arbeid i det IS-herjede landet.

Gi en gave

AKTUELT

PROSJEKT