Eyvind Skeie og biskop Thomas under lanseringen av boken «I kjærlighetens sirkel» oktober 2017. (Foto: Johannes Morken)

Eyvind Skeie og biskop Thomas under lanseringen av boken «I kjærlighetens sirkel» oktober 2017. (Foto: Johannes Morken)  


– Som alle andre troende er jeg en del av Kristi legeme. Trosfrihet er dernest helt sentralt i forsvar for mennesket. Til sist gir det meg mye, personlig og kreativt, å møte andres trosvitnesbyrd og prøve å forstå hvordan de lever.

– Jeg liker Stefanusalliansens fortåelse av partnerskap og jevnbyrdighet og kombinasjonen av kristen solidaritet og forsvar for trosfriheten i sin alminnelighet. Det gir en god plattform for møtet med kristne kirker, menigheter og enkeltpersoner rundt i verden. Det er også godt å kunne være en del av denne kommunikasjonen her hjemme.

Skeie har tidligere skrevet bok om Mama Maggie. Han har akkurat lansert bok sammen med biskop Thomas – «I kjærlighetenes sirkel» på Luther forlag og reiser også i den forbindelse mye for å fortelle om den lidende kirke.

Først publisert i Magasinet Stefanus 6-2017

 

Vil du støtte Midtøstens kristne?

Du kan bidra med en gave til arbeidet til biskop Thomas og vårt øvrige arbeid for kjempende kristne i Midtøsten. Vil du kjøpe boka «I kjærlighetens sirkel» med biskop Thomas/Eyvind Skeie sender du en epost med navn, adresse og bokbestilling. Pris: 349 kroner, pluss porto.

Gi en gave    Kjøp bok

AKTUELT

Biskop Thomas tar 6. juni i mot en ny gruppe unge gutter som på Anafora får en ny sjanse til skolegang.

Unge får ny sjanse til skolegang

Unge gutter som måtte droppe ut av skolen på grunn av familiens fattigdom, gleder seg her over å få en ny sjanse til skolegang - hos biskop Thomas.

PROSJEKT

Egypt: Stefanusbarna

På «søppelfjellet» i Kairo bor det tusenvis av kristne familier som er overlatt til å leve i, og av, storbyens søppel. Inspirert av Jesu kjærlighet har Mama Maggie gjennom tre tiår bygget opp et arbeid som kalles Stefanusbarna. Stefanusalliansen støtter dette arbeidet.