Eyvind Skeie og biskop Thomas under lanseringen av boken «I kjærlighetens sirkel» oktober 2017. (Foto: Johannes Morken)

Eyvind Skeie og biskop Thomas under lanseringen av boken «I kjærlighetens sirkel» oktober 2017. (Foto: Johannes Morken)  


– Som alle andre troende er jeg en del av Kristi legeme. Trosfrihet er dernest helt sentralt i forsvar for mennesket. Til sist gir det meg mye, personlig og kreativt, å møte andres trosvitnesbyrd og prøve å forstå hvordan de lever.

– Jeg liker Stefanusalliansens fortåelse av partnerskap og jevnbyrdighet og kombinasjonen av kristen solidaritet og forsvar for trosfriheten i sin alminnelighet. Det gir en god plattform for møtet med kristne kirker, menigheter og enkeltpersoner rundt i verden. Det er også godt å kunne være en del av denne kommunikasjonen her hjemme.

Skeie har tidligere skrevet bok om Mama Maggie. Han har akkurat lansert bok sammen med biskop Thomas – «I kjærlighetenes sirkel» på Luther forlag og reiser også i den forbindelse mye for å fortelle om den lidende kirke.

Først publisert i Magasinet Stefanus 6-2017

 

Vil du støtte Midtøstens kristne?

Du kan bidra med en gave til arbeidet til biskop Thomas og vårt øvrige arbeid for kjempende kristne i Midtøsten. Vil du kjøpe boka «I kjærlighetens sirkel» med biskop Thomas/Eyvind Skeie sender du en epost med navn, adresse og bokbestilling. Pris: 349 kroner, pluss porto.

Gi en gave    Kjøp bok

AKTUELT

PROSJEKT

Egypt: Stefanusbarna

På «søppelfjellet» i Kairo bor det tusenvis av kristne familier som er overlatt til å leve i, og av, storbyens søppel. Inspirert av Jesu kjærlighet har Mama Maggie gjennom tre tiår bygget opp et arbeid som kalles Stefanusbarna. Stefanusalliansen støtter dette arbeidet.