Tim A. Peters, Thea Haavet og Ed Brown på filmfestival i Orlando 6. mai.

Tim A. Peters, Thea Haavet og Ed Brown på filmfestival i Orlando 6. mai.  


SISTE: Det ble ingen pris på «Saved» i Orlando, men det ble opprettet mange kontakter med mulighet for å få vist filmen på streaming-TV med mer.

-

Her kan du se filmen. Les mer om filmen under videoen.

 

Filmen «Reddet – flukten fra Kims regime», som handler om Tim A. Peters sitt arbeid for å hjelpe nordkoreanere på flukt, er nominert til beste dokumentar på International Christian Film and Music Festival. Den engelske versjonen «Saved» skal vises på festivalen i Orlando lørdag.

Filmen er laget av Thea Haavet i Stefanusalliansen. Den ble vist en rekke steder i Norge da den ble lansert og Tim A. Peters besøkte Norge i desember i fjor.

I filmen møter vi en mor og hennes sønn, Minji og Andy, som risikerte livet da de flyktet fra Nord-Korea. Det ville gått helt galt hvis de ikke fikk hjelp av Stefanusalliansens partner, Tim A. Peters i Helping Hands Korea.

– Det var en veldig gledelig overraskelse! Målet med å lage filmen var å sette søkelyset på de vanskelige kårene til nord-koreanske flyktninger og det modige arbeidet som Stefanusalliansens partner Tim Peters i Helping Hands Korea gjør for å redde dem. Håpet mitt er at dette skal føre til at filmen får et større publikum, slik at flere vil støtte opp om arbeidet, sier Thea Haavet.

Filmen skal også være med på to andre filmfestivaler i USA: «Inspire Film Festival» i Marietta, Georgia, og «Christian Familiy Film Festival» i New York.

Finn mer materiale her.

Nedenfor ser du også et glimt fra filmen.

 

LES OGSÅ OM FRFØMUGLING TIL NORD-KOREA OG SE FILM.

AKTUELT

PROSJEKT