4 iranske konvertitter arrestert

Ny bølge av arrestasjoner.

Foto av de fire arresterte: Middle East Concern

Foto av de fire arresterte: Middle East Concern

Tenk deg at du er blitt arrestert.  Først skjønner du ingenting, men etter hvert skjønner du at det handler om at du er en kristen. Du har lyst til å ringe familien din, men du får ikke lov. Timene går. De hjemme vet ikke hvor du er, og de begynner å bli bekymret. Hva har skjedd?

Det var det som skjedde med Alireza Vark Shah, som ble arrestert av etterretningsagenter. Alireza følte nok at tiden gikk veldig sakte denne dagen, men heldigvis etter noen timer fikk han ringe hjem til familien og fortelle dem hvor han var.

Samme dag, 14 april, ble tre til arrestert: Ismail Narimanpour, Hojjat Lotfi Khalaf og Mohammad Ali Torabi. De ble alle arrestert i byen Dezful, som ligger i Khuzestan-provinsen i Iran. Les mer hos Middle East Concern.

Ismails hjem ble raidet klokka syv på morgenen, og han ble ført til et ukjent sted. Det samme skjedde med Hojjat. Etterretningsagentene gikk deretter til butikken til Mohammad. De tok Mohammad med til hjemmet hans, gjennomsøkte hjemmet og konfiskerte mobiltelefonen hans. Mohammad har ikke vært i stand til å kontakte familien sin, enn så lenge, og det samme gjelder Ismail.

La oss løfte disse frem i bønn:

  • Be for de fire konvertittene, at Gud vil være med dem og deres familier.
  • Be om at Gud skal hjelpe dem under avhør, og at de vil være i stand til å svare klokt.
  • Be om at iranske myndigheter vil slutte å forfølge sine borgere på grunn av deres religiøse tro.

 

Vennlig hilsen
Stefanusalliansen
Daniel Hop-Hansen

JA, jeg vil bli forbønnsvenn!

Undertrykte og rettsforfulgte kristne sier ofte: «Vi trenger å vite at dere ber for oss – at vi ikke er glemt av verden omkring oss.»

Bli forbønnsvenn – be for mennesker, myndigheter, land og prosjekter!

• E-post. Kortfattet ukentlig e-post med aktuelle forbønnsemner. (Også på våre nettsider.) 

• Magasinet Stefanus – syv ganger i året. Et forbønnsbrev med bønneemner for hver uke. Kan enkelt nappes ut. Bruk påmeldingsskjemaet ovenfor.

Les vår personvernerklæring