Misjonærfamilie truet på livet – trenger forbønn

Be for en misjonærfamilie i et land i Sentral-Asia.

Familien er opprinnelig fra nabolandet, og er førstegrenerasjons muslimske konvertitter. (Dette er ikke den samme familien vi ba om forbønn for for noen uker siden.) Som konvertitter lever de under press fra sin muslimske familie i hjemlandet, samtidig som forfølgelsen er sterk i landet de lever som misjonærer. De erfarer nå at de ikke har noe sted å være trygge. Barna deres er 9, 8 og 6 år gamle.

En av Stefanusalliansens partnerorganisasjoner i regionen ønsker å fly familien ut til sikkerhet, for å gi dem hvile og åndelig og menneskelig støtte. Familiens mål er å vende tilbake til tjeneste i landet de nå må dra fra - så snart som mulig. Vi har samlet inn penger til denne reisen og har fått inn det vi trenger. Men de trenger fortsatt forbønn.

Den andre familien vi ba om forbønn for like før påske, som er i en lignende situasjon, har nå fått inn pengene de trengte, flybilletter er kjøpt, og det er lagt konkrete planer for å fly dem ut av landet.

- Be om beskyttelse for misjonærfamilien i landet de er i nå
- Be om at de snart skal få reise ut
- Be om at de skal få et godt opphold i landet de kommer til
- Be om visdom når det gjelder tidspunktet for å reise tilbake
- Takk for den andre familien som nå får muligheten til å reise. Be om en trygg utreise og at de skal få et godt opphold i landet de kommer til
- Be for Stefanusalliansens partnerorganisasjon, som hjelper forfulgte kristne i Sentral-Asia

JA, jeg vil bli forbønnsvenn!

Undertrykte og rettsforfulgte kristne sier ofte: «Vi trenger å vite at dere ber for oss – at vi ikke er glemt av verden omkring oss.»

Bli forbønnsvenn – be for mennesker, myndigheter, land og prosjekter!

• E-post. Kortfattet ukentlig e-post med aktuelle forbønnsemner. (Også på våre nettsider.) 

• Magasinet Stefanus – syv ganger i året. Et forbønnsbrev med bønneemner for hver uke. Kan enkelt nappes ut. Bruk påmeldingsskjemaet ovenfor.

Les vår personvernerklæring