Takk og be for Jesus-troende i Bangladesh

Har Jesus som frelser i muslimsk setting

Illustrasjon: Morten Ravnbø Sætren

Illustrasjon: Morten Ravnbø Sætren

I Bangladesh har Stefanusalliansen kontakt med mennesker som tror på Jesus som frelser (Isa Masih), men som opprettholder identiteten som muslimer. Stefanusalliansen har støttet med lederopplæring. Men da pandemien slo til, mistet mange jobbene sine. Folk måtte ha akutt hjelp til mat. Vår partner i Bangladesh skriver at han er takknemlig for at Stefanusalliansen har bidratt med penger til matutdelingen. I en gruppe var det en fattig familie der kona og de to barna tror på Isa Masih, mens mannen ikke gjør det. Da pandemien slo til, måtte kona selge familiens eneste geit for en meget lav pris for å skaffe mat. Men pengene tok slutt. Mannen dro for å skaffe mat, men mislyktes. Da kom Hamida, kvinnen som hadde startet husgruppa kona var med i, med en bag med mat. Kona ble så glad at hun ropte til mannen sin: «Du bad om hjelp fra mange, men ingen kunne hjelpe deg. Se, så kom søster Hamida, som du banker meg opp på grunn av, hun kommer med mat, fordi hun er en sann etterfølger av Isa Masih. Hun elsker oss. Hun elsker deg også.»  Mannen bøyde hodet og gråt: «Søster, jeg har handlet galt, jeg har syndet mot deg, min kone og Allah. Nå forstår jeg hva sann kjærlighet er. Jeg tar imot Isa Masih som min frelser.»

- Takk for de Jesus-troende i Bangladesh og at flere må få møte Jesus
- Be om muligheten for god ledertrening for de som er nye i troen
- Be om frihet i Bangladesh til å kunne følge Jesus uten frykt for å bli undertrykt

Vennlig hilsen
Marianne Haugerud
Leder av forbønnstjenesten

JA, jeg vil bli forbønnsvenn!

Undertrykte og rettsforfulgte kristne sier ofte: «Vi trenger å vite at dere ber for oss – at vi ikke er glemt av verden omkring oss.»

Bli forbønnsvenn – be for mennesker, myndigheter, land og prosjekter!

• E-post. Kortfattet ukentlig e-post med aktuelle forbønnsemner. (Også på våre nettsider.) 

• Magasinet Stefanus – syv ganger i året. Et forbønnsbrev med bønneemner for hver uke. Kan enkelt nappes ut. Bruk påmeldingsskjemaet ovenfor.

Les vår personvernerklæring