Kolade Fadahunsi leder Institute of Church and Society i Nigeria.

Kolade Fadahunsi leder Institute of Church and Society i Nigeria.  

Stefanusalliansen har gleden av å samarbeide med en av Nigerias modige stemmer, Institute of Church and Society, som er en del av Christian Council Nigeria. Instituttet, under ledelse av pastor Kolade Fadahunsi, holder en rekke workshops i fire ulike deler av landet.

De samler både kristne og muslimske ledere og ledere fra tradisjonell folketro, sammen med akademikere og noen politikere for å snakke om hvilke trosfrihetsrelaterte utfordringer de ser i Nigeria i dag og hvilken rolle de kan spille. Serien avsluttes med en nasjonal workshop i sutten av 2019 der man samler innspillene som har kommet frem i løpet av året for å jobbe frem det man kaller «Roadmap to Religious Freedom in Nigeria» («Veikart mot trosfrihet i Nigeria»)

I workshopene brukes både trosfrihets-heftet som Stefanusalliansen har produsert, og filmer fra den digitale læringsplattformen som NORFORB har utviklet. I 2020 skal man ha skreddersydde treninger for journalister og parlamentarikere, samt følge opp deltakerne i de den første runden av workshops.

AKTUELT

PROSJEKT