For å gi en gave med VISA, MasterCard eller VIPPS, med skattefradrag:


GI HER

Et år siden 49 kristne døde i selvmordsangrep i Egypt – fortsatt store behov! 

Avisoverskriftene blir borte, men behovene er mange og sorgen er fortsatt stor. På palmesøndag er det ett år siden to kirker i byene Alexandria og Tanta ble angrepet av selvmordsbombere. Det var flere barn blant de drepte.

Fra kirken i Egypt kommer en utfordring til oss i Vesten:
– Kirkene i Vesten trenger ikke selv å bli korsfestet for å forstå martyriet. Men de kan hjelpe oss å bære korset, slik Simon fra Kyrene gjorde. Han ble hentet ut av mengden for å bære Jesu kors. Å bære korset kan være en velsignelse for Vestens kirker.

2017 var et mørkt toppunkt når det gjelder antall dødsfall etter terrorangrep mot kristne. Men de nekter å la frykten vinne. Det blir påskefeiring også i år, både i Egypt og andre land der trosfriheten er under press.

Denne påsken vil vi invitere dere til å gå ut av mengden for å bære korset. Det er en velsignelse å støtte hardt pressede kristne i deres utfordringer, overalt der Jesu etterfølgere trues. Vi opplever samtidig at velsignelsen går to veier. Vi trenger også dem. Vi trenger å høre deres vitnesbyrd og la oss inspirere og utfordre av deres tro. Din gave utgjør en stor forskjell for de som er forfulgt for sin tro.

Gi ditt bidrag i dag!

For å gi med VISA, MasterCard og VIPPS med skattefradrag:

GI HER
 

Les mer om arbeidet i Egypt HER