For å gi en gave med VISA, MasterCard eller VIPPS,
med skattefradrag:


GI HER

Møt Maroline og Sajid i Pakistan.

Samme dag som Maroline fødte Brian, ble pappaen Asif fengslet og torturert for blasfemi mot islam.

 

For fire år siden forsøkte noen kolleger av Asif å presse ham til å konvertere til islam. Han nektet, og som hevn stjal de telefonen hans og sendte blasfemiske tekstmeldinger fra den. På dette grunnlaget angav de ham til de lokale myndighetene.

Asif har nå sittet fire år i fengsel i påvente av rettssaken. Asifs kone Maroline er i en utrolig vanskelig situasjon. Hun og Brians tre søsken lever i konstant frykt for vold fra radikale muslimer. Med ansvar for fire barn, og med hovedforsørgeren i fengsel, er hverdagen en stor utfordring.
– Barna har begynt å spørre om hvor pappaen deres er, om han snart kommer hjem, forteller hun gråtkvalt.

Stefanusalliansen og vår partner Sajid i Pakistan, ønsker å sikre advokat og legetilsyn til Asif, hemmelig bosted for Maroline og familien, samt mat, klær og skolegang for de to eldste barna.

Paulus skriver: «Vi er [...] forfulgt, men ikke forlatt...». For Sajid er disse ordene et kall til handling: Det er vi som skal ta skrittet fram og stå sammen med de forfulgte, sier Sajid. Her berøres hjertet til Stefanusalliansen. Ansatte, støttemenigheter, forbønnsvenner og givere: Ingen skal stå alene under forfølgelse!

Hjelp oss å holde Brian og familien hans trygge, og støtt oss i arbeidet med å få pappaen hans løslatt.

Gi en gave i dag!
 

Les mer om Sajid og Human Friends Organization

Kr 300,- dekker hemmelig bosted, mat og klær i én dag.

For å gi med VISA, MasterCard og VIPPS med skattefradrag:

GI HER
 

 

Din gave øremerkes Stefanusalliansens arbeid i Pakistan. Skulle dette prosjektet bli overfinansiert, vil gavene bli brukt på et tilsvarende prosjekt
eller der behovet er størst
– Stefanusalliansen