En gave på en merkedag

Fødselsdag, jubileum eller annen merkedag?

I forbindelse med at personer fyller runde år, gifter seg, feirer gullbryllup eller andre jubileer, er det mange i dag som velger å be gjestene om å gi en gave til et arbeid som jubilanten bryr seg om.

Ønsker dere informasjonsmateriell eller lignende fra Stefanusalliansen som kan brukes i en slik sammenheng, så hjelper vi gjerne med det.

Det er to måter å gi en merkedagsgave på:

1) Det vanligste er at gjestene gir sin gave direkte til Stefanusalliansens gavekonto. Om dere ønsker oversikt over hva som er gitt, ta kontakt med oss i forkant slik at vi er klar over dette når gavene kommer inn på konto. Be gjestene merke innbetalingen med fullt navn på jubilanten og skrive i hvilken anledningen gaven gis, for eksempel: «Kari Nordmann, 75 år».

2) Gjestene kan også bes om å gi sin gave til verten som overfører den samlede gavesummen til Stefanusalliansen. For oversiktens skyld er det alltid lurt å merke innbetalingen med fullt navn og anledning, se ovenfor.

Benytt Stefanusalliansens gavekonto: 3000 14 57922

Stefanusalliansen
Postboks 6603 Rodeløkka
0502 Oslo

Har du spørsmål eller trenger materiell?

Vil du ha tilsendt materiell, oppgi også postadressen. Vil du vi skal ringe deg, skriv telefonnummeret i meldingsfeltet.

Støtt kampen for trosfrihet

Mennesker diskrimineres og forfølges for sin tro. Med din gave kan vi hjelpe flere.