Med midler fra Stefanusalliansen har Human Friends Organization gitt mathjelp til fattige kristne familier.

Med midler fra Stefanusalliansen har Human Friends Organization gitt mathjelp til fattige kristne familier.  


Så langt har Human Friends Organization delt ut mat til 100 sårbare kristne familier i Lahore.

– Takk for at dere ser oss og står fortsatt sammen med oss i denne vanskelige koronakrisen. Takk til alle deres støttespillere i Norge som husker oss i forbønn. Og takk for deres fleksibilitet. Vi er nødt til å omprioritere bruken av våre ressurser. Vi vet at det ikke er i tråd med avtalen vår, men omstendighetene har forandret seg så mye at vi er nødt til å jobbe med andre ting enn det vi planla før året begynte. Her i Pakistan bor mange kristne i ghettoer. De er hardt arbeidende mennesker, men er ofte dagarbeidere og har derfor ingen rettigheter når folk ikke får lov å gå ut av husene sine. Vi er nødt til å hjelpe disse. Takk for at vi kan bruke midlene dere har sendt oss til å hjelpe disse som ellers ville ha blitt glemt av stor samfunnet, sier leder Sajid Christopher Paul.

Generalsekretær Ed Brown i Stefanusalliansen har gitt klarsignal til at HFO kan omdisponere midler i en krise som korona-krisen. Han takker også norske støttespillere.

 

 

Mat blei delt ut til mange som brukar maske for å verna seg mot smitte.

Delstaten Punjabs minister for minoritetar og menneskerettar, Iljaz Alam Augustine (t.h.) deltok saman med Sajid Christopher Paul, leiaren i Human Friends Organization.

Delstaten Punjabs minister for minoritetar og menneskerettar, Iljaz Alam Augustine (t.v.) deltok saman med Sajid Christopher Paul, leiaren i Human Friends Organization.

Gi en gave til korona-ofrene

Stefanusalliansens partnere står midt oppe i kriser i sine land – der fattige og minoriteter helt uten sikkerhetsnett rammes ekstra hardt av krisen som følger pandemien. Du kan bidra.

Gi en gave

AKTUELT

PROSJEKT