Barn fra Kairos «søppelby» kan lære oss glede.

Barn fra Kairos «søppelby» kan lære oss glede.  


Stefanusalliansen har materiell til trosopplæring som kan brukes hjemme. Sanger, andakter, leker, hemmelige gudstjenester og maling. Her er et utvalg.

 

Lag en hemmelig gudstjeneste! 

I en rekke land, som Iran, møtes kristne til ulovlige, hemmelige gudstjenester i hjemmene. Her er et opplegg der dere kan lage en slik gudstjeneste hjemme og se for dere hvordan kristne i et land som Iran har det til daglig der dette ikke er en lek! I saken Kvelden da politiet stod på døra kan dere voksne først lese mer om hvordan kristne i Iran har det.

LAST NED HEMMELIG GUDSTJENESTE

 

 

SAMMEN ER VI

Fra et stort opplegg for trosppplæring – Sammen er vi. Det er utviklet av Nedenfor Hans Olav Baden (bildet) og Torbjørg Torp Nilsen, i samarbeid med Stefanusalliansen. Her har vi hentet ut noen av «byggeklossene» som enkelt kan benyttes hjemme.

 

Det hjertet et fylt av!

Lag hjerter som matrusjadukker og snakk om det dere har på hjertet! Her finner du materiell i trosopplæringsprosjektet Sammen er vi.
LAST NED

 

En ny start?

Ofte trenger vi mennesker en ny start! Aktiviteter og ideer til samtale om denne tematikken. Her finner du materiell i trosopplæringsprosjektet Sammen er vi.
LAST NED

 

 

Alle dager har en farge!

Mal et Iotakors, inspirert fra Egypt. De ulike delene av korset males med ulike farger som har hver sin symbolikk. Sakk om hva fargene kan bety for deg. 
LAST NED

 

 

En reise i luftballong

Akkurat nå kan vi ikke reise noen steder. Men det hindrer oss ikke å reise i fantasien! Bli med på en reise i luftballong høyt opp i skyene!
LAST NED

 

 

Jeg kan både le og gråte

Jeg er et menneske som kan le og gråte. Det er du også! Hvordan har du det akkurat i dag?
LAST NED

 

 

Hva er menneskerettigheter?

Menneskerettighetene, hva er det? Kan det ha noe med at vi står sammen? Les fra Bibelen, bruk verktøykassa, syng en sang og snakk sammen om hva det btyr at vi alle har like stor verdi.
LAST NED
 

 

• Her finner dere materiell for voksne – til studium og ettertanke i denne tiden: Filmer, musikk, hefter med mer.

AKTUELT