Frå fakkeltoget i Oslo 12. november.

Frå fakkeltoget i Oslo 12. november.  


Her er fakkeltoget som står att i 2o18:

Øystese 9.12. Øystese kyrkje kl. 18.00​

Under fakkeltoget i Bergen 29. november, som starta på Torgallmenningen, deltok mellom 450 og 500. På møtet i Betlehem var det med 420 engasjerte menneske.

– Barna mine blir ikke nektet skoleplass på grunn av sin tro. De trenger ikke være redd for å bli slått, mishandlet eller truet, sa Jannicke Ludvigsen, tobarnsmor og søndagsskolekonsulent i Bergen krets av Norsk Søndagsskoleforbund, da hun holdt appell før fakkeltoget startet på ferden gjennom byens gater, melder Dagen (krever innlogging)

Hun fortsatte:

– Troen på Jesus vil ikke føre til at barna mine blir kidnappet eller tvangsgiftet. De trenger ikke å frykte at jeg eller pappaen deres skal bli tatt fra dem og satt i fengsel eller drept for vår tro. Men dette er realiteten for mange barn og unge i verden i dag. Det skjærer meg i hjertet.

Fakkeltoget i Bergen. Christine Eidsheim, Åpne Dører

Fakkeltog i Stavanger 31.10.2018. Foto: Ole Lilleheim, Åpne Dører

Fakkeltog i Stavanger 31.10.2018. Foto: Ole Lilleheim, Åpne Dører

Fra arrangementet før fakkeltoget i Kristiansand. Foto: Charlotte Kolstad, Åpne Dører

Frå fakkeltoget i Bergen. Foto: Christine Eidsheim, Åpne Dører

Utenriksminister Ine Marie Eriksen Søreide holder appell etter å ha mottatt opprop under fakkeltoget i Oslo 12. november. Foto: Johannes Morken

Sajid Christopher Paul i Oslo domkirke før fakkeltoget i Oslo 12.11. Han fortalte om situasjonen for Pakistans kristne. Foto: Johannes Morken

AKTUELT