Send protestbrev for forfulgte

Send din appell til myndigheter for å hjelpe en som blir rettsforfulgt – eller en oppmuntring til en som lider for sin tro. Du kan bli med på SMS, eller du kan få tilsendt konkrete saker du kan engasjere deg i ved å skrive under og sende inn et foreslått brev.

2017

Foto: Middle East Concern

Stengte kirker

Siden november 2017 har myndighetene i Algerie stengt minst syv kirker, og flere andre kirker og andre kristne institusjoner har mottatt ordre om å slutte med alle religiøse aktiviteter.

Bildet er av “Sonia” som ble tvangskonvertert og tvangsgiftet. Stefanusalliansen skrev om henne i 2017. Foto: Arif Bhatti

Tvangskonvertert og tvangsgiftet

I Pakistan ble 1000 unge kvinner fra religiøse minoriteter bortført, tvangskonvertert og bortgiftet i 2018 bare fra delstaten Sindh. Menneskerettighetskommisjonen i Pakistan melder at mange av disse kvinnene blir typisk solgt eller tvunget inn i prostitusjon.

Bli SMS-appellvenn: send ROP til 2377
Du får én appell i måneden (koster 20 kroner). Når du svarer, lager vi et appellbrev som sendes det aktuelle lands myndigheter.
For å bli appellvenn med BREV eller E-POST, fyll ut skjemaet nedenfor.
Les vår personvernerklæring

JA, jeg vil bli appellvenn!

Protester mot urett!

Som appellvenn kan du gjøre en forskjell for dem som lider for sin tro.

Brudd på trosfrihet og andre menneskerettigheter skjer oftest der ingen følger med. Enkle brev fra hele verden viser at noen vet. Brev utfordrer myndigheter. Brev kan få trosfrihetsfanger løslatt – og  oppmuntrer den som lider.

Bli en av Stefanusalliansens flere tusen appellvenner. Våre appeller foregår i samarbeid med internasjonale partnere.

Sendingene du mottar inneholder:

  • Grundig beskrivelse av aktuell sak.
  • Brev, som regel på engelsk. Som oftest er brevet til en øvrighetsperson, som en ambassadør. Iblant sendes brevet direkte til en forfulgt kristen, som oppmuntring og støtte.
  • Du skriver ut appellen eller oppmuntringsbrevet og sender det til oppgitt adresse. (Er du SMS-venn, svarer du på SMS.)

Avmelding fra appelltjenesten:

SMS: Send ROP STOPP til 2377

E-post: Send til post@stefanus.no med navn og adresse, skriv "Avmelding appelltjenesten" i emnefeltet

Les vår personvernerklæring