Be for Jesus-troende i Bangladesh

Kulde og korona gjør hverdagen vanskelig

Illustrasjon: Morten Ravnbø Sætren

Illustrasjon: Morten Ravnbø Sætren

Stefanusalliansen har kontakt med mennesker i Bangladesh. En av våre kontaktpersoner der kan melde at det har vært kuldeperioder i flere av distriktene. Mange av oss forbinder kanskje ikke Bangladesh med kulde og snø, men det finnes mennesker som trenger klær og tepper når kuldeperiodene slår inn. Mange av husene er i dårlig stand, og konsekvensene er at mennesker blir syke.

Vi har også fått rapporter om en sentral medarbeider som har fått feber og som har hostet i mange dager. Han ønsker å ta en korona-test, men legen hans nekter. En annen medarbeider var nylig i en ulykke. Hodet og beina hans ble skadet. Han er nå under behandling.

Da pandemien slo til, måtte folk ha akutt hjelp til å få mat. Da bidro Stefanusalliansen med penger til det. Det er krevende å være Jesus-troende in Bangladesh, og sammen kan vi løfte dem frem i bønn:

  • Be om at det skal frigjøres midler og at mennesker skal få de klærne og teppene som de trenger.
  • Be for helsen til alle medarbeiderne i Bangladesh.
  • Be om frimodighet til å følge Jesus til tross for undertrykkelse.

Vennlig hilsen
Stefanusalliansen
Daniel Hop-Hansen

JA, jeg vil bli forbønnsvenn!

Undertrykte og rettsforfulgte kristne sier ofte: «Vi trenger å vite at dere ber for oss – at vi ikke er glemt av verden omkring oss.»

Bli forbønnsvenn – be for mennesker, myndigheter, land og prosjekter!

• E-post. Kortfattet ukentlig e-post med aktuelle forbønnsemner. (Også på våre nettsider.) 

• Magasinet Stefanus – syv ganger i året. Et forbønnsbrev med bønneemner for hver uke. Kan enkelt nappes ut. Bruk påmeldingsskjemaet ovenfor.

Les vår personvernerklæring