Myanmar under angrep

Be for en gutt på to år som mistet pappaen sin.

Foto:  Mor og sønn overlevde flyangrepet(Kilde: CSW).

Foto: Mor og sønn overlevde flyangrepet(Kilde: CSW).

En gutt på to år satt på pappas fang. Der følte han seg trygg. Ute kunne de høre lyden av militærfly som suste over taket. Det som virket langt borte kom så nær. Bomben traff huset. Tre splinter traff gutten i hodet. Pappaen døde momentant. Det trygge fanget er borte. Heldigvis er ikke gutten helt alene. Moren overlevde også. 

Stefanusalliansen støtter tre prosjekter i Myanmar. I disse dager blir vi frarådet å reise til Myanmar, men vi kan be for våre venner. Rett etter militærkuppet i februar sendte vi ut et bønnebrev for Myanmar. Fortsatt er situasjonen krevende, men vi kan glede oss over at flere av våre kontakter opplever at de føler seg trygge i en utrygg tid. Som Salmisten utrykker: «Under hans vinger kan du søke ly, han dekker deg med sine fjær. Hans trofasthet er skjold og vern» (Salmenes bok 91:4). 

Et annet land som også opplever stor uro nå er Afghanistan. Du har sikkert fått det med deg i nyhetene. La oss inkludere dem i våre bønner:

FORBØNN
- Takk for at Gud kan komme med fred i en urolig tid.

- Be for gutten og moren som overlevde bombeangrepet. Be om at Gud skal være som en far for dem. 

–Be om at arbeidet for trosfrihet i Afghanistan og Myanmar ikke skal resignere.

- Be om at hjelpen skal komme frem. 

Vennlig hilsen
Stefanusalliansen
Daniel Hop-Hansen

 

JA, jeg vil bli forbønnsvenn!

Undertrykte og rettsforfulgte kristne sier ofte: «Vi trenger å vite at dere ber for oss – at vi ikke er glemt av verden omkring oss.»

Bli forbønnsvenn – be for mennesker, myndigheter, land og prosjekter!

• E-post. Kortfattet ukentlig e-post med aktuelle forbønnsemner. (Også på våre nettsider.) 

• Magasinet Stefanus – syv ganger i året. Et forbønnsbrev med bønneemner for hver uke. Kan enkelt nappes ut. Bruk påmeldingsskjemaet ovenfor.

Les vår personvernerklæring