Duoen Garness fremfører Jostein Ørums tekster i ‘Gåten om korset’.

Duoen Garness fremfører Jostein Ørums tekster i ‘Gåten om korset’.  


Påskekonserten ‘Gåten om korset’ er nylig sluppet som album på Applemusic, Spotify og Tidal slik at muskken er tilgjengelig – akkurat der du er. Derfor kan du høre musikken akkurat der du er, selv om årets påskekonserter er utsatt.

NB: Alle som har kjøpt billett til konsertene vil bli kontaktet med ytterligere informasjon i løpet av kort tid.

– Vi er veldig lei oss for at det ikke blir noen turné med «Gåten om korset» i mars. Men vi ser ingen bedre løsning nå, på bakgrunn av utviklingen når det gjelder smittefare og de offisielle råd fra Folkehelseinstituttet og andre nasjonale og lokale helsemyndigheter, sier kommunikasjons- og markedssjef Gisle Skeie.

«Gåten om korset» fremføres av duoen Garness, band og lokale kor. Teksten er skrevet av Jostein Ørum.

– Med tanke på de siste dagenes raske økning av smittetilfeller, må vi også ta høyde for at offisielle råd og pålegg med stor sannsynlighet kan bli strammet ytterligere inn på kort varsel. Vi ser det derfor ikke som forsvarlig å gå videre med planlegging og gjennomføre en så stor konsertserie, med svært mange mennesker involvert (publikum, utøvere, teknikere, kor, frivillige etc.), slik situasjonen nå utvikler seg. Vi ber om forståelse for at konsertene utsettes, og vil komme tilbake med nye datoer når dette er klart, sier Skeie – på vegne av Stefanusalliansen og alle aktører i «Gåten om korset».

 

AKTUELT